D. 3. december 2025
kl. 9.30-16.00
D. 3. december 2025
kl. 9.30-16.00
SoHo, Flæsketorvet 68
1711 København V
1.500 kr / 2.500 kr + moms
Flere og flere organisationer kender og arbejder aktivt med at understøtte psykologisk tryghed, og det er en vigtig del af det forebyggende arbejdsmiljøarbejde.
Begrebet bygger på Professor Amy Edmondsons forskning, som påviser, hvordan en psykologisk tryg organisation fremmer medarbejdernes trivsel og præstation.
Men hvordan omsættes det til praksis?
På uddannelsen arbejder vi med, hvad der fremmer og hæmmer den psykologiske tryghed, og du vil få konkrete redskaber til, hvordan du kan arbejde med psykologisk tryghed i praksis.
Uddannelsen er supplerende arbejdsmiljøuddannelse målrettet arbejdsmiljørepræsentanter og -ledere i NGO’er. Den er relevant for både medarbejdere og ledere i NGO’er, der ønsker at skabe en sundere arbejdskultur med psykologisk tryghed.
Vi anbefaler, at I deltager flere fra samme organisationen, da det giver det bedste potentiale for at omsætte uddannelsen til konkret handling.
Kl. 9.30-16.00
STED:
SoHo, Flæsketorvet 68, 1. sal, 1711 København V
DATO:
3. december 2025
VARIGHED:
Uddannelsen varer 1 dag svarende til 1 dags supplerende uddannelse.
TIDSPUNKT:
Kl. 9.30 – 16.00
FORPLEJNING:
Frokost, kaffe/te/vand
PRIS:
Medlemmer af enten DM, eller din arbejdsgiver er medlem af Kooperationen, CISU, FriSe, RådgivningsDanmark, ISOBRO, Civilsamfundets Brancheforening eller Dansk Live.brancheorganisationer: 1.500 kr. ex. moms.
Ikke-medlemmer: 2.500 kr. ex. moms
UDDANNELSESBEVIS:
Du modtager bevis for deltagelse, som gælder som supplerende undervisning for arbejdsmiljøorganisationen.
UDDANNELSE SOM ORGANISATORISK- ELLER BRANCHETILPASSET KURSUS:
Uddannelsen kan også arrangeres som et organisations- eller branchetilpasset kursus. Og vi opretter gerne kurser uden for København, hvis der er minimum 6 deltagere. Skriv til os på ingerfair@ingerfair.dk.
Line er uddannet sociolog og arbejder med et socialorganisatorisk blik på arbejdsmiljø. Hun ser arbejdsmiljøet som et resultat af strukturer, kultur og sociale relationer på arbejdspladsen – frem for blot fysiske forhold eller individuelle udfordringer.
Arbejdsmiljø-arbejdet handler for Line om at forstå, hvordan arbejdspladsens strukturer, processer, kultur og sociale relationer påvirker trivsel, stress, samarbejde og arbejdsbetingelser.
Line har, som konsulent i Ingerfair, solid erfaring med at rådgive og facilitere workshops og udviklingsforløb om forskellige aspekter af det psykiske arbejdsmiljø i NGO’er – både for ansatte og frivillige.
Uddannelsen er støttet af Velliv Foreningen
SoHo, København d. 22. oktober ´25 kl. 9.00-16.00
SoHo, København d. 5. november ´25 kl. 9.00-16.00
SoHo, København d. 3. december ´25 kl. 9.00-16.00